Post by taharebaxri on Feb 5, 2022 14:55:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evil Nun: Okulda Korku ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evil Nun: Okulda Korku IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Evil Nun: Okulda Korku 2022 version ▞▞▞
Oyun çok güzel ama iyi olabilirseydik daha iyiydi
Çok zor bölümleri var ama oynamayı seviyorum.Çok oyunculu olmadığı için 2 yıldız verdim.Lütfen çok oyunculu (ekstra) yapın lütfen evcil hayvanı olsun...
Evil Nun: Horror at School Arkādes spēles wshh
Noel partisi güncelleme oyununda ne gibi güncellenebilir umarım çok beğenirim
Oyunu her oynamaya çalıştığımda, uygulama beni kapatıyor ve yapmaya devam ediyor, bu sorunu çözebilir misiniz, böylece bir daha olmayacak. LÜTFEN FRICKEN DÜZELT BUNU SİNİRLERİMİ ALIYOR APTAL OYUNU OYNAMAK İSTİYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oynayamıyorum
En iyi korku oyunları listesi - Oynanması gereken en iyi 10 ...
Çok ilginç ama sorun şu ki, bunu tamamlayıp kaldırıp tekrar yüklediğimde oyun neredeyse tamamlandı, böylece bu oyunu sadece 1 kez bitirebilirsin, bu yüzden 2 yıldız vermemin nedeni bu. bu cevaba katılıyorum söyle
Yani bu oyunu neredeyse 2 yıldır oynuyorum ve aradan geçen birkaç yılda bu oyun çok eğlenceli ama, bu oyunu bir yıllığına oynamayı bıraktım, çünkü onların çok reklamı var ve gerçekten umursamamaya çalışıyorum ama devam ediyor Geliyor, Ama benim de çok güzel haberlerim var, Bazen çok keyifli bir oyun olabiliyor ben ve arkadaşım her hafta bu oyunu oynuyorlardı. Oranımı okuduğunuz için teşekkür ederim ve umarım düzeltebilirsiniz.
yeterli kapasiteye sahip olanı yok diyor
Oyun tamam diyorum. Oynanış iyi olsa da, çok fazla reklam vardı ve The Evil Nun da başarısız oldu ve bazen ilk günden ziyade son güne kaldım.
Bu oyunla saatlerce eğlendim. İlgi çekici ve bulmacalar iyi düşünülmüş. Grafikler en iyi olmayabilir, ancak dürüstçe deneyime katkıda bulunurlar. Bu oyunun dayandığı "gerçek gerçekler" konusunda biraz kafam karışmış olsa da. Detaylandırmak ister misin?
Oyun açayıp küzel ama bir zıkılsı sına kadar hiç hiç bişeyje yokkkkk
Bence mükemmel bir oyundım ... bu arada çocuklar ilk oyuna vurmaz zaman RAHİBE TAPIYO 1. günde bu olay olayi birazcıkerken gitseniz iyi anlarsınız
Evil nun nullzerep mod apk download | Charles Hamilton's Ownd Download Evil ... Evil Nun: Okulda Korku – APK uygulamasını ücretsiz indirin.
yazıları gözükmüyor silip yeniden yükledim yine aynı şekilde yazıları gözükmüyordu
Oyun harika ama ürkütücü nesneleri daha kolay bulmak istiyorum plz
yüklemeyin oyun kötü
oyun bizim dilimizi bozuyor biz kilisdiyan diliz bismilah
OYUNU GERÇEKTEN OYNAYABİLECEĞİM YERE BİLE GELMEDİM!!!!! Oyun, KENDİSİ tarafından kapanmaya devam ediyor !! Rahibe bana saldırdığı anda tamamen karartıldı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kendi kendine kapanmaya devam ediyor!! Lütfen düzeltir misin?
Evil Nun Scary Horror Game v1.7.13 MOD APK
mini oyunu oynamaktayken basıyorum 1 tur atıp ben de oynayamıyorum ve maskenin parçalarını çok zor buluyor
Oyuna bayıldım yani çokkkk ama çokkk güzel bi oyun. Ama kapıdan kaçmak çoookkk dahaa kolay yani. Ama ben oyunu oyunu ile oynuyorum çunki yarışmacılar. Aranizda benim gibisin. modu ile oynayan varsa Bende rahatlarım o zaman. Oyunu kim yüklememişse yüklesin Sizi çok.seviyorum❤❤🇹🇷🇹🇷
Müdahaleci reklamlar tarafından sürekli olarak kesintiye uğrayan vasat oyun. Açılması satın alınabilir paraya mal olan bir kapı veya 24 saat bekleme süresi içerir. Çocuklar arasında popülerdir, bu nedenle kendi veya aile çocuklarınızı bir şeyler satın alma konusunda sizi rahatsız etmeleri için hazırlayın. Bunun düpedüz utanç verici ve sadece kürek gereçlerinden utangaç olduğunu söylemeliyim.
Evil nun oyunu oyna | Resident evil 6 ps store
Ben böyle bir oyunu kalp krizi geçiriyorum aq
Kapıyı açtığımda bu oyun iyi değil ve rahibe geldi ve ben gitmeye çalışıyorum ama o kapıdan içeri giriyor kötü oyun hiç halka açık bir famus korku oyunu bana göre değil ve bu oyunun daha az günü var sanırım bir yıldız vermemin nedeni büyükanneyi derecelendir
Oyun basit maske parçası parçaları gürevleride harika destansı kaçış biraz zor olsada ana kaçmak basit ve küçük kapıdan oyuna göre oynamak iyi tavsiye edilir.
Bu oyun harikaydı ve 1.8.0 sürümü güncellendi
burada küçük çocuk psikolojisim çok rahatsız edici ve uygun değil.
Oynarken başım dönen başka biri var mı yoksa sadece ben miyim? 2 yıldız oyun yüzünden değil ama oynarken hasta hissettim. Kelimenin tam anlamıyla hasta demek istiyorum, viral bir ateş aldığınızda bir tür hasta. Kusacak gibi oldum, sanırım renkten, kameradan ya da kalitesini bilmiyorum. lütfen biri bunu açıklayabilir mi?
Oyunu 5 defa oyunum bitmiş bitmiş destansı kaçışı oyunu her 3 kişi çok iyi onlara olsun iyi olsun iyi baya baya emek var ellerinize sağlık güzel ☆☆☆ bence bu yaratıcı en güzel oyun ☆☆☆☆ bence bu yapımcı en güzel ☆☆ farklı odaların benim gibi düşünülmeli bu oyuna dönüşemeyecek hale getirmeye devam edeceksin, sizi döndürebilirsiniz çok iyisiniz♡♡♡!
En sevdiğim oyun, her oynadığımda 😘😘😘 ama ben kötü rahibe 2 istiyorum lütfen kötü rahibe 2 yap ve bu oyunda lütfen biraz daha ilginç bulmacalar ve çamaşır odasının yeni sırlarını ekleyin lütfen 🙏
Evil Nun : Horreur à l'école Arcade qta
Ben bu oyunu sevmedim çekici ile biz öldürüyor o yüzden asla tavsiye etmem o yüzden 1 yıldızı hak ediyor ve ya bize kötü örnek oluyor
Evil Nun: Horror at School Arkadne igre nrjc
Bu oyun çok eğlenceli ve heyecan verici derecede korkutucu. Ancak oyunun yarısına geldiğimde kapanıyor. Onun dışında oyun harika
Afedersiniz çok farklı bir uygulama tablet indirdik açılmadı yani çok güzel diyorlar yorumda ama arkadaşlar sizin ginede gidişini göremiyorum belki bizim tablet kaldırmiyo. ?
Eskiden güzeldi ama mini oyun bölümü çok zordu. Lütfen bunu düzeltin, keplerianlar. Ya da daha kötü yorumlar yazabilirim.
Daha düşük cihazlarda çalışmıyor lütfen 512 mb ram daha düşük cihazlar için güncelleme yapın
Disney Frozen Free Fall Games Älypelit kggt
2gb ram'im var ama hala gecikiyor, çok gecikiyor. önceki sürüm bundan daha iyi
Oyunda karakter rahabe bug a giriyor bide oyunu oynayip ve actigimizda ana menude ses gelmiyor
Artık oyundan korkmuyorum oyun tam bana korku oyununa pek benzemiyorum ama hiç de korkmuyorum denemez tabii arada tamamm oluyor oluyor ama o kadar da değil artık kolay normal zor zor modlarda yarışmaya ve bitirmeye başlamaya devam ediyor
Kesinlikle berbat.İntro.Hiç beni uygulamadan atıyor.Hiç beni uygulamadan atıyor.Gerçekten hem saklamanızı takmaz hem de meninizi boşuna oyun yapmaz.Hayatımdan başarısız en kötü oyun.Keşke hiç yıldız veremeseydik.Size tavsiyem KESİNLİKLE YÜKLEMEYİN!!!!
Oyunumda trambolin çalışmıyor, lütfen kontrolü geliştirin. Çünkü benim oyunumda atlama çalışmıyor
Çook güzel bir oyunktum ilk ürününde çoook kor bir kadın var her halde öğretmen sopayla önce korktum ama küçük çocukların yuklenmesin !!!! 🌛💫
oyun çok güzel
Pp değiştirşin kuşasım geliyor
kratos'u hemen şimdi ve önümüzdeki birkaç yıl için yapabileceğim ücretsiz almak için çok zamanım vardı 😚🙂🙂🙂😎😎