Post by taharebaxri on Feb 5, 2022 15:26:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sonsuz primogemler ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Bu oda beni rahatsız eden bi kusur var her şey düz her şey ven 4. duvarın görünümüne göre atlana sonra her 3D g9rünmek için dikey bir kağıda çizim olarak dikey bir çizgiden onu düzeltin sonra onda onun şey 4. duvarın görünümüne göre atlana sonra her şey düz her şey ve tamamlayıcın çok küçük, biraz kaleye kale savaşlarında kaleler neredeyse sonra daha fazla flag hero ekleyin, daha fazla karakter ve şu kalenin yan korumasından çok az fazla koruma sonra arka plan
Eğlenceli bir oyun ve hediye olmasaydı 4 veya 5 yıldız verirdim. Hediyede yanlış seçerseniz, tekrar denemek için sizi bir saat beklemeye zorlar, bu da onu kapatmanın bir yolu olmaması ve savaşmaya çalıştığınızda açılır, böylece savaşamazsınız. oyunun bütün noktası bu. "Hediye" den x alabilirseniz çok daha yüksek puan verirsiniz.
Grow Castle - Tower Defense Arkādes spēles qxt
Tony Lider'i satın almak ve geliştirmek için çok altın harcadım. Şimdi tony açıklamasında "maksimum kristal değerini 10 artır" göreceğim ama aslında sadece 9 artıyor, hatta tarifte 11'e kadar çıkıyorum ama aslında hala 9 Tüm bunları yapmanın tek nedeni güçlü satın almak. 80 kristale mal olan eser, ama şimdi sadece 79 tane toplayabiliyorum. Satın almayı teşvik etmek için hile yapmak gibi görünüyor.
"Hediye" açılır penceresine kadar oyun harikaydı. Defalarca 5dk kilitli kaldıktan sonra, oyundan çıkmak zorunda kalırken (sayaç sadece kanlı ekrandaysa kapanıyor! Yani telefonunuzda başka bir şey yapamıyorsunuz). Sonra yine yanlış tahminde bulundum ve 40 dakikaya fırladı!! Benimle dalga mı geçiyorsun? SİLİNDİ!!!!
Grow Castle - Tower Defense Arcade rpe
Bu oyunu yapan gerizekalıdır 😤😣😈
Onca emeğimin gitti.. Ben playde gamede bağladm oyunu silmem gerekti sildn geri yüklediğimde 66 lvldim lan ben 438 lvldim? Bunu ya düzeltmenin yada tüm herkese bu oyunun tanıtımım
Oyun mükemmel bir şekilde zayıfladı ve oynaması gerçekten eğlenceliydi, bir saat kadar sonra, bu Hero hediye oyununu tahmin ettim ve doğru tahmin edemediğim için 5 dakika beklemem gerekiyordu ve 5 dakika sonra oynayamadım. Aynı şey oldu ve kapatamıyorsunuz bile.
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arcade vyjk
Ben bu oyunu oyunda oynayanumm kırıldığından oyay güzel araçlardan daha fazla ve daha fazla olacak oyun için daha çok geliştirmek ile daha iyi şeyler getiriyorsunuz sonrasını bitirin:n:İSYDGJWWGGDUUWYDHWJ R F F FF. FF F F. F D D. FEJDHDHBDJWJDGHDJDHDBDJDJEHEBDNEJJERHRHB. G. R. EKDUDHJWGDJDUSTSJEHDDUEHGEHDHDHDHHDHDHDDGHDHDHHDHFHFHFHDHFHFHFHFHFHFHHFFHHFHFHFHFHFHFHFHFHFHHFHFHFHFHFHFHFHFHFHFDHHHFHFHDJ
çok kötü
Oyun kapalı iken para olmayan madenler ve yerelimiz yerlerin pek bir anlamı yok
Olmuyor iletişim adresi verebilirsiniz
Market işe yaramıyor demirci bizim ise kullanmamız gereken demircide neden A item yapamıyoruz yada söylemek S item olarak silah yapicazmi asa mı kılıçmı yay mı bunu seçemiyoruz Diyer oyun ise bu oyun internetten mümkün biz yokken madencilerimiz yada şehirlerimiz neden para getirmiyor oyundaki 4 Nedeni aynıda sadece hakistirilmiş SIN kadın avcısı aynı renk olmasın Bir ürün çıkma kırmızı artırılmalı
Bu herkes tarafından tavsiye edilir çok, bir oyun ama bir sorun var otomatik olarak savaşmayı iyica kulemin kulemin kullanımıyla karakterin kullanımıyla doluyken kulemin canını doluya sürmek ama yinede çok iyi kulemin canını doluya sürmek ama yinede çok iyi kulemin
Eğlenceli, biraz basitse oyun. Sıradan oyun için harika.
Çoğunlukla rekabetçi bulduğumda çok eğleniyorum. Sanırım loncam dalgaları itemediğim için beni tekmeledi. Sunucuya bağlanamıyorum, bildiğim her şeyi yaptım, oyunu yeniden yükledim ama yine de sunucuya bağlanamıyorum. Günlük ödülleri kaçırıyorum ve bu beni rahatsız ediyor.
Tamam, oyunu seviyorum. 4 yıldır oynuyorum ve şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Birkaç gün önce başka bir kişi sunucu bağlantısı hakkında bir şeyler söyledi. Peki TAM aynı sorunu yaşıyorum. Ejderhalara, pazara erişebilir ve ilerlemeyi kaydedebilirim. Ama loncayı veya mağazayı denediğimde sunucuya bağlanmayacak. Lütfen bunu incelemenizi ve/veya sunucu çökmüşse veya başka bir şey olursa bir tür yama notu göndermenizi rica ediyorum.Düzenleme: Daha önce kaydedilen verileri yükledim ve çalışıyor
İyi oyun, ancak 25 sandık satın aldı ve hiçbir şey almadı. Herhangi bir para harcamayı planlıyorsanız dikkatli olun. Ayrıca, oyun boyunca bariz bir müşteri desteği yok.
Grow Castle - Tower Defense Arkaadmängud mwij
çok basit ama guzel
Güzel Bir Oyun Sıkıldığım Zaman Girip Oynuyorum
Dünyanin en kotu oyunu Olabilir benim cihazima ettik diyer oyunlara oynatmiyo sadece sadece bu oyunu oynatiyo suan safra yazmaktan zorluk cekiyorum cihazim oppo bu nasil oyunsa artik obur oyunlarima Zarar veriyor yoksa sadece sadece bende mi ettik diyer cihazlarimada yükledim ayni sonuc rastgele: jbdcvnfdjghcdghjcsdhgsdcyjgjsdcyghdcsghsdcyjsceygesfgyefjysefgyjwefgyjwfyjegfweygwrfgkfrgukcwrugjrcwghjcwrgyjcwryjwrcgyjsrghjsrghjcsrghjcsrghjsrcghsrchjgsrcyiscgjsecgsechjgcdjhgecjuecgiusecgkusrcggiuwgukfwekusecbkusefggukwecuk
Bu game çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzäl game
Grow Castle - Tower Defense Arcade rpe
Cehennem modunda altın kazanılamayan en son güncelleme, oyunda ilerlemeyi zorlaştırıyor ve daha az eğlenceli hale getiriyor. Kaldırdım ve diğer oyunlara para yatıracağım.
Ejderha çok güçlü elmas çok az geliyo ve madenciler çok 💰 istiyo İstanbul'u satsa okadar edmez
Harika 👍 zaman öldürücü ama aynı eski babalar
Beyler ben oyuna giriyom ama interneti acinca oyun kitleniyo ve girmiyo interneti kapamadan
Güzel oyun.Canınız sıkılınca vakit kaybı ve eğlenceli bir oyun(büyük ihtimalle ben xd).Yaklaşık 2 yıl önce eski tabletimde oynamıştım.Patronları beğendim ve grafikleri yerinde.Kesinlikle tavsiye ederim. oyun ve güven bana bu oyun seni hayal kırıklığına uğratmayacak😃!!O yüzden tereddüt etme ve hemen ücretsiz oynamaya başla.(Ben mi yoksa bu kulağa reklam gibi mi geliyor?).Ve iyi çalışmaya devam et!!! !!
çok güzel ama bosslar ın canı daha fazla olmalı
Grow Castle - Tower Defense Arkaadmängud mwij
amatör oyun undediğiyannış orkun çınarın doğru olduğunu söylüyor.
Eğlenceli bir oyun ama bugün oyunu açtığımda (3 gündür oynuyorum) m den fazla başladım, bulutunuz varsa bu oyunu alın ama yoksa almayın!!!! 😤
Üzgünüm ama bir patron lanet olası şeyin üzerinden atlayacaksa ve bir saniye bile gecikmeden duvarınızı patlatacaksa, mimarla bir duvar inşa etmenin ne anlamı var? Yani evet... Patron örümcek adam yapmak için 3 yıldız. Ayrıca, bunu okuyan herhangi bir yeni oyuncu için bu iyi bir oyun, o adamın kazanmak için ödediğini söyleyen yorumunu boşverin, bir kahraman ve bir eşya ile maksimum elmas değerini artırabilir ve ork madencilerinden (kölelerinden) ve seviyelerinden ücretsiz olarak elmaslar elde edebilirsiniz. , onlara para harcamaya gerek yok.
İlk 80 dalga ve yaklaşık 33 seviye eğlenceli bağımlılık yapıyor, ancak bundan sonra bir kahraman seçmenizi isteyen ve atlanamayan bir şey çıkıyor ve bunda ne kadar başarısız olursanız, tekrar denemek için o kadar uzun süre beklemeniz gerekiyor. Bir dalgayla savaşmak için neredeyse bir saat bekledim. Geliştirici bunu görürse lütfen düzeltin
ÇOK GÜZELL🐻🐻🐻
Aslında eğlenceli bir oyun ama kıt ve çok fazla altın olan çok fazla kristal gerektiriyor, koloni çevrimdışıyken altın verebilseydi altın aslında bir sorun olmazdı, ne yazık ki bu olmuyor, bu yüzden sadece kolonilere sahip olmaya devam ediyorum. onu yakalamanın eğlencesi, çünkü verdikleri altın korkunç, en azından bir miktar altın çevrimdışı olsaydı her şey çok daha iyi olurdu, aynısı kasaba çalışanları için de geçerli
idare eder
Grow Castle - Tower Defense Arkādes spēles qxt
OYUN EFSANE HEMDE NE EFSANE SOHBET ETMEK GÜÇTÜR BİLENEEEEE.
lütfen
mük olmuş ❤❤❤❤🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 .
3 puan kazanmak için sadece oyunu zorlayın beni oyunun sürmesi onu ilk girebilmek için oyunla çokss onu sürmesi her gün iyica ama sadece ilk baslarda ona göre göre oyunla devam edemem güzelca ama sadece ilk baslarda ona göre