Post by taharebaxri on Feb 5, 2022 15:29:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה אינסוף כסף ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
בהתחלה אהבתי את המשחק, אבל עכשיו לוקח זמן לאנרגיה להתמלא מחדש, מחכה שעות, האנרגיה לא מתמלאת מהר יותר, בבקשה אני אשמח לראות שדרוג למשחק הזה, שבועיים או שאני מוחק אותו, כי יש הרבה רמות אז אני לא יכול להמשיך לחכות שעות לפני מילוי האנרגיה במלואו
Criminal Case রোমাঞ্চকর ljfz
Criminal Case Petualangan nmo
משחק זה הפחיד אותי נעשה לי סיוטים לא ממליצה תיזהרו אל תורידו אותו
המשחק הזה מדהים והגרפיקה מדהימה. הדברים הגדולים הם הפשעים. הדברים הרעים מקבלים אנרגיה וכמה מהר היא אוזלת. גם קשה מאוד להרוויח את הכוכבים.
אחלה משחק מאוד מעניין
מומלץ ביותר
הראשונה, אליס, גיבורת הרומן הרפתקאות אליס בארץ הפלאות (1865) ללואיס קרול. ... The distribution of sex crime cases by the age of the victim when the crime
אני צופה בפרסומות למילוי אנרגיה אם אני עדיין רוצה לשחק. יש לך גם הרבה מודעות באפליקציה. זה לא מספיק עזרה? אתה מפציץ שחקנים בפרסומות, אני שונא את זה בכל פעם שאני לוחץ או מסיים עם משהו, מודעת וידאו צצה. אני שונא שגם לאנרגיה לוקח 3 שעות למילוי מחדש ושאפשר להשתמש בה רק ל-5 משחקים.
משחק מעניין מאוד אם תיתן לו הזדמנות.
תענוג של משחק! מתמידה בו כבר לאורך זמן.
אני משחק במשחק הזה כבר שנתיים ואני יכול להבטיח לך שהוא מדהים. יש בו את כל מה שאתה מבקש במשחק כזה. הלוואי שלדמות שלי יהיה משהו להגיד במקום שג'ונס רק ישאל שאלות ואז יענה עליהן. אני גם לא אוהב איך אתה צריך להשתמש בכל כמות האנרגיה הזו רק לסצנה אחת ואני מקווה שהם יגדילו את סרגל האנרגיה. גם הזמן שאתה צריך לחכות לניתוח מוגזם מדי.. זה מה שדי מפריע לי אבל חוץ מזה זה כל כך כיף.
משחק ממש כיף וממכר ומשפר יכולת את ההתמצאות בשטח ולשים לב לדבר הקטנים
שיחקתי את המשחק הזה לפני איך אני יכול לחזור לרמה שהפסקתי ממנה לא רוצה להתחיל מחדש.
אני חייב להסכים עם כמה ביקורות ביקורתיות, כמות האנרגיה שאתה משתמש בזירות הפשע והכוכבים שאתה צריך נעלמים תוך כמה דקות! ואז אתה מחכה, ומחכה, ומחכה עוד קצת! אם הייתי יודע שזה באמת לא בחינם, לא הייתי מוריד! הייתי צריך לקרוא את הביקורות קודם, אני מניח! סליחה אבל אני מסיר את ההתקנה!
Pattern Lock Break Game. ללא תשלום
הרבה פרסומות, אבל בכל זאת, אחד ממשחקי הבסט ב-Google Play, משחק מעולה, בבקשה תשחקו בו. אתה תאהב את זה.
אני אוהב לשחק את המשחק הזה, אבל כשאני משחק בו אתה רוצה להראות משחקים אחרים, אז אין לי דרך להתחמק אני צריך לחזור לדף הבית להתחיל מחדש, זה מבאס תעשה את זה כל שלוש דקות, אם אתה רוצה שאנשים ישחקו במשחקים שלך אז תקן את זה איפה שאנחנו יכולים בלי לעבור הרבה בול, 😠 או שאני אעבור למשהו טוב יותר כי אין סיבה או כיף לעבור את זה בכל פעם שאני רוצה לשחק במשחק שלך, תקן אותו איפה שאני יכול
המשחק הזה טוב מאוד. אבל הבעיה היא שבמקרה 4 היית צריך לשלם כדי לפתוח את המקרה 4 מיד וגם לוקח הרבה זמן לפתוח את הנעילה. הוא מראה לאחר אחד עשר ימים שהמארז יפתח, אבל לפני שהוא הראה 6 שעות לפתיחת הנעילה. אנא תקן בעיה זו מיד
משחק נחמד, אבל שיתחיל עם עוד כמה כוכבים. נהנה לשחק בו בכל זאת
שיחקתי את המשחק בעבר גם בנייד וגם בדסקטופ, והם היו טובים מאוד. לאחרונה התקנתי אותו שוב ושילמתי עבור האפשרות ללא פרסומות. השאלה היחידה שלי היא למה בכלל לשלם על שום פרסומות כשבכל פעם שאתה משלים סצנה, עדיין תהיה מודעה
אני אתן 5 כוכבים אם תפתור את הבעיה שלי. אני משחק במשחק הזה כבר חודשים רבים ללא עזרה מחברים מכיוון שאין לי חשבון FB. מאז השבוע האחרון לא הצלחתי לגשת לבונוס היומי שלי או לחבילות מדבקות פתוחות. זה כל הזמן אומר שיש בעיה ברשת. כל השאר עובד בסדר באינטרנט שלי וגם אני יכול לצפות בפרסומות לאנרגיה. אז מה הבעיה האמיתית??
משחק כיפי
刑事案件 冒險 tsl
המשחק היה די בסדר. כאן אתה צריך לברר כמה דברים בתיקים פליליים אבל אלה דרשו אנרגיה. לכל משחק זה דורש 20 אנרגיות מתוך 100 אנרגיות שיש לנו שם. אחרי זה בשביל יותר אנרגיה זה מבקש כסף.........זה אומר שאתה יכול לשחק רק 5 משחקים עם אנרגיה נתונה ואז לחכות עד שעות. מאכזב!!!
אני כל כך אוהב את המשחק הזה! אבל הסיבה שבגללה אני נותן 3 כוכבים במקום 5 במשחק הזה כי הפרסומות די מעצבנות ולוקח יותר מדי זמן לצפות בכל מודעה. שנית, שאר הרמות ננעלות וצריך להוריד אותם כדי לפתוח את הנעילה, אתה יכול לשחק רק עם 1-2 רמות אבל לא היה אכפת לי. אשמח גם אם היוצרים יקטין את זמן ההמתנה ויפתחו את שאר הרמות. כזה רוצח זמן! בכל מקרה, תודה שנתת לי ליהנות מהמשחק הזה!
אני משחק ב-4 משחקי תיק פלילי וזה הגרוע ביותר. אתה צריך להשתמש בברק לכל דבר ו-2 או 3 רק כדי להמשיך במשחק. זה לא ממש אכפת לי ואני מוכן להפסיק עם זה. תודה על זמנך.
כמה פרסומות אתה צריך להציג אחרי כל פשע שנראה באמת משחק לא טוב אם אתה אוהב פרסומות אתה תאהב את המשחק הזה הזמן שלי יקר אם תתקן את זה אולי אני אתקין מחדש את המשחק
משחק הבלש הגרוע ביותר אי פעם! TBH זה אפילו לא משחק בלשי, וגם אם מדובר בסיכוי קל שהוא כזה, זה בטוח לא טוב. אז העצה שלי? תעשה את זה יותר מרתק, יותר מושך את העין אולי אז אולי אשקול להוריד את המשחק הזה שוב. אבל בינתיים.. זה לא גדול ממני.
קראתי ביקורות, ומבחינתי, אין לי כל כך הרבה מודעות. אבל כשאני עושה זאת, הן לא מודעות של 30 שניות שמתחילות כל פעם מחדש. בכל מקרה, המשחק הזה מעולה. עבור אדם שמשחק את זה בטאבלט שהוא כמו מכונית שנת 1986, זה משחק חלק. האנימציות חלקות, יש מספר פרקים שאני אוהב, והמשחק ארוך כך שאני לא צריך למחוק את המשחק. 10/10. רק אל תגרמו לכל פרק לקחת 20% מהאנרגיה. בסך הכל, 10/10 כמו שאמרתי 👍
ננעל כל הזמן, במיוחד מודעות. הפרסומות ארוכות ואי אפשר לצאת מהן. צריך לסגור את המשחק ולהתחיל מחדש. לוקח יותר מדי כוח כדי להשיג כוכב. אף פעם לא היה לי משחק שמרמה אותך כמו המשחק הזה. הפסדתי את המשחק. זה התחיל מחדש בלי סיבה😖
משחק ממש טוב מפתח חשיבה מחוץ לקופסה אבל חוץ מזה הוא מאוד כיף
משחק מעולה
לוקח יותר מדי זמן עד שבר האנרגיה יתמלא, הלוואי שנוכל לקנות יותר אנרגיה עם המטבעות שיש לנו, הפרסומת יותר מדי, לפעמים לוקח כמעט את כל סרגל האנרגיה שלך כדי למלא כוכב אבל מלבד כל התלונות האלה, זה משחק בסדר. פשוט כל כך מעייף, הרבה אנשים מאבדים עניין ומפסיקים לשחק את המשחק בעיקר בגלל התלונות שלי.
Join the Police of Pacific Bay to solve a series of murder cases in this captivating hidden object, adventure game. Investigate crime scenes
Tomer Ashash Law Offices specializes in legal counsel and representation in criminal cases. The firm's staff offers its clients extensive professional
למשחק יש גרפיקה. אבל משעמם. לא יכול להמשיך אלא אם יש לך כוכבים. ולהשיג כוכבים זה קשה. חוץ מזה, אתה צריך לחכות כדי להחזיר אנרגיה כדי לזכות בכוכבים כדי להמשיך. מבאס!
המשחק נחמד. הייתי מציע לבצע את השיחות במשחק עם אודיו במקום טקסט רגיל. זה יהפוך את חווית המשחק למהנה יותר בזמן אמת. גם להפחית את זמן מילוי האנרגיה לדקה אחת. 2 דקות לאנרגיה אחת מרגישה ארוכה😅
אני משחק במשחק הזה הרבה אבל זה כל פעם ביום כי האנרגיה נגמרת כל כך מהר וזה לוקח לנצח רק עד שהוא ייטען. הייתי רוצה לשחק במשחק הזה בתדירות גבוהה יותר במהלך היום בבקשה לתקן את זה גם אני רוצה עוד סיפור מאחורי מה שקרה לפרסון הזה כמו אחרי שאתה מוצא הכל בחדר או ברמה הזאת יש סיפור מאחורי מה שקרה לאדם הזה. אני לא אומר שאני אוהב את המשחק הזה אני אוהב אותו.
משחק חיפוש מעולה בהחלט ממליץ.
היה מהיר. אהב. את זירות הפשע השונות. לא אהב את הצורך לצפות בסרטונים לכל החיים
אני אוהב לשחק תיק פלילי אבל יש כמה בעיות. חוץ מהצצה החריגה של פרסומות, כל הנתונים של התיק ששיחקתי, כמו גם אלבום האוסף ותחפושת העילית התאפסו! אז אני צריך להוריד את המשאבים שוב. אני לא יכול לשחק במארז כשאני במצב לא מקוון כי אני צריך להוריד את המשאבים שוב אחרת לא אוכל לשחק. זה קרה כבר שלוש פעמים וזה מעצבן. אנא תקן את זה ואני אשנה את הדירוג שלי לחמישה כוכבים.
Criminal Case Пригодницькі yedb
יותר מדי מודעות. לא יכול לשחק בלי להפריע ועכשיו מקלקל לגמרי שהופיע במשחק.
זה משחק נחמד אבל למה יש זירות פשע הקשורות ל-666? 😅 מצאתי כבר שלוש זירות פשע עם המספר הזה. אני חושב שעדיף לא לשים מספרים כאלה. זה מטריד. אני לא יכול להתרכז במשחק בכל פעם שאני חושב שזה קשור למשהו שאני לא רוצה לראות. מה הקשר שלו לאותם מספרי 666? 😅 אני רוצה לסיים את כל הרמות אבל אם אני אמשיך לראות את המספרים האלה אני עשוי להסיר את ההתקנה.
משחק שווה ביותר 😊😊 אני משחקת בו כבר שנתיים פלוס ומתקרבת כבר לסוף העונה הראשונה ואחריה יש עוד 3 בקיצור לא לפספס!!!
אחלה משחק
Foot Clinic - ASMR Feet Care Rol Oyunu ycf
אם אתה אוהב משחקי תמונה נסתרים, דרמת פשע ומסתורין, אז אני ממליץ בחום על המשחק הזה!
Criminal Case Petualangan zimt
המשחק הזה מדהים אבל העובדה שאחרי המקרה הראשון אתה צריך ממש לחכות שחברי פייסבוק שלך יעשו את הניירת שלך אם אין לך מישהו לשחק במשחק הזה עם איך אתה אמור להמשיך?
איכשהו איבדתי את החברים שלי ששיחקו! אפילו כניסה מ-FB לא עזר.