Post by taharebaxri on Feb 5, 2022 15:32:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogući varanje ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Ova igra je bila jedna od najboljih koje sam pronašao i uživao sam u mnogim satima igranja. Radio sam ulice s tjesteninom i pizzom i završio svih 120 razina ili dobio svih 120 zvjezdica. Nisam bogat i trenutno ne radim pa sam većinu dijamanata dobio iz party busa....tako da nemam svu opremu ili hranu, ali sam ipak uspio u potpunosti popuniti sve zvijezde. Ovo je moj problem....ako imam sve zvjezdice ZAŠTO ne mogu proći razinu 7 ulice Pizza tijekom ove karnevalske stvari. RAZOČARANJE
Zašto se vraćam na ljubičasti autobus, dobivate samo 2 dragulja, sviđa mi se ovo, ali ja sam u ljubičastom autobusu već više od mjesec dana, ne mogu igrati igru, popravite!
Stvarno sam uživao u ovoj igri. Međutim, prelazak na sljedeću fazu zahtijeva nadogradnje i svaka nadogradnja zahtijeva dragulje. Morate koristiti pravi novac samo za kupnju dragulja. Je li ova igra samo o novcu? Tako razočaravajuće.
Zakon jeeeeeee
Food Truck Chef™ Cooking Games Dažādas spēles vvht
Dao bih 5, ali podrška me je izgubila. Igra je dovoljno zabavna neko vrijeme, čak dovoljno da sam potrošio nešto novca. Izgubili su me ipak u svom odjeljku besplatnih dragulja gdje preuzimate druge igre, postižete ciljeve i trebali biste biti nagrađeni draguljima za igru. Nemoj se truditi. Čak i ako postignete ciljeve slijedeći njihova pravila, nećete dobiti nagradu, a podrška je beskorisna.
Food Truck Chef™ Juegos Cocina Casual iorv
Tako da volim ovu igru, ali sam je dvaput izbrisao. Izvršio sam neke zadatke na zidu ponude i nisam nagrađen draguljima. Nadam se da će poštovati pravila i nagraditi nagradu, ali to nažalost nije uvijek slučaj. Izbrišite ga posljednji put. Dobra je igra samo ako kupujete. Ponovno kontaktiram podršku kada sam primio vašu poruku još uvijek nisam dobio dragulje za taj zadatak. Napravio sam još jedan zid ponude, završio 50 zagonetki i dobio dragulje. Tako da ne razumijem zašto nisam dobio dragulje
Lijepa je igra za igranje, ali u ovoj igri nema interesa ili radosti pa sam ocijenio samo 3 zvjezdice
Kontrole su previše precizne - morate imati predmet na -točno- pravom mjestu prije nego što ga bacite (npr.: ne samo preko kupca, već upravo na pravom mjestu tog kupca) i ne možete zaraditi novčić dovoljno brzo za potrebno nadogradnje. Iskočni oglas valute u aplikaciji nakon svake razine također je neugodan, ali da su kontrole bolje, isplatilo bi se podnijeti.
Igra je bila ugodna do najnovijeg ažuriranja upravo sada...Ne mogu se više prijaviti u igru, zaglavila je na ekranu za učitavanje... Ažuriranje: mogu se prijaviti sada, pa se vratim na 4 zvjezdice.
Ovo je moja omiljena igra za igranje. Međutim, ovdje odnedavno ne mogu ni igrati. Svaki put kad počnem igrati, igra se potpuno zamrzne i isključi... Ne mogu proći ni jednu ploču. U nadi da će uskoro objaviti popravak, ako ne, obrisati ću ga i tražiti drugu igru.
Igra je dobra, ali mrzim činjenicu da je gotovo nemoguće napredovati bez trošenja novca. Dragulji potrebni samo za poboljšanje vaše kuhinje? Stvarno? deinstaliranje!
Dakle, trebate dragulje da ažurirate sve u svojoj kuhinji, ali ne postoji način da ih zaradite osim gledanjem videa koji vam dopuštaju da radite samo svaka 3 sata. Morate kupiti sve dragulje, a bez njih ne možete puno ažurirati. Također, igra je stvarno zaostala. Kao i svaki put kad dodirnem nešto da ga povučem, jedva se zalijepi i moram pokušati povući 3 ili 4 puta. To je veliko gubljenje vremena na tempiranim razinama. Sigurno je izazovno, ali jako neugodno jer da su stvari otišle do onoga kome ste željeli da idu onda ne biste izgubili razinu.
Da imam napomene: Ikone u redoslijedu mjehurići su malo male, a ploča za kuhanje je klizna (teško je postaviti stvari). Animacija je malo zeznuta i kvrgava, modeli likova. Inače, volim ovo. Jebeno kuham FPS.
VOLIM igru. Ali bilo je nekoliko pokušaja u kojima sam pokušao dobiti više dragulja koristeći jednu od mnogih ponuda u kojima možete preuzeti igru i igrati do određene razine, ali nikada nisam dobio svoje dragulje. Mislim da bi se moglo mnogo poboljšati kada bi postojao način na koji bi igrači mogli češće dobivati dragulje. Osim toga, VOLIM GA!
Još nisam igrao dovoljno dugo za ocjenu. Budući da sam prisiljen dati zvijezdu, ti je dobiješ
Volim igrati igru, ali mrzim to kada gledam oglas za dragulje ili izvršim akciju da dobijem dragulje, dragulji se nikada ne dodaju. Ako ćete ovo imati na raspolaganju, barem bi trebalo raditi. Bio sam zeznut od 23 dragulja zbog ovog zeznuća u igri. Igranje je ipak dobro, ali namjeravam deinstalirati igru ako se ne riješi problem s dragim kamenjem.
Omg
Igra je sama po sebi zabavna i zabavna.. različite kuhinje i razine se kreću brže. Najveći nedostatak su dragulji. Hrana i pribor su preskupi i izazivaju iskušenje da je kupite za novac. Iako se na početku čini ok, nakon nekog trenutka počnete osjećati da je to podvala i znaju da ste ranjivi. Trebalo mi je samo 5 sekundi da deinstaliram igru kada sam osjetio štipanje. Oprosti, ali ne hvala.
Bilo je lijepo u prvim restoranima, ali sada zapneš na 1 razini bez obzira na to kako nadogradiš ili što brže igraš da dobiješ zvijezdu čak i ako daš posebnu stavku ne prolaziš kao nivo sladoleda Ja sam zapeo na razini 16 i mjehurić je zapeo na razini 17 Nadogradio sam sve što sam još tu😡Uživao sam, ali više ne
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual games rhm
Ažurirao sam igru ali je ne mogu igrati... Prijavim se u igru i ona se odjavi
Ovo je stvarno super za ubijanje vremena. volim grafiku i ostalo. Kada faza postaje teža, postaje sve izazovnija
Jedna od mojih omiljenih igara u kojoj sam prošao sve ulice i zaradio 3 zvjezdice na svakoj razini. Nemam što drugo raditi. Morao sam dosta često trošiti novac na dragulje jer VRLO malo dragulja možete dobiti besplatno. Imao sam ovu igru dugo i često provjeravam da li treba ažurirati ili dodati novu ulicu jer piše da će uskoro biti 1, ali rečeno je da otkad imam igru ne želim obrisati, ali je tako dugo dao nadu u novu ulicu ili ažuriranje
Zabavna igra. ***Kad radi.*** Frustrirajuće nestabilno. Tjednima nisam mogao ništa napraviti u igri. Čim se karta učita i kliknem na ulicu, igra se ruši. Provjerio sam da imam 2+GB slobodnog prostora, da imam stabilnu WiFi vezu, izbrisao sam predmemoriju, pa čak i potpuno deinstalirao i ponovno instalirao iz novog preuzimanja. Ne mogu čak ni kontaktirati podršku unutar igre jer neće ostati dovoljno dugo! S obzirom na to koliko sam novca u ovo uložio otkako sam počeo igrati, spreman sam odustati i prijeći na drugu igru. Volio bih da mogu reći da je ovo prvi put da imam problema s održavanjem stabilnog rada igre, ali to se događa uglavnom nakon svakog ažuriranja. Tjednima odjednom.
Igra izgleda lijepo i zabavna, MEĐUTIM, kontrole su previše izbirljive. Lonce morate savršeno poredati preko tanjura ili se ništa neće dogoditi. To možda i ne bi bila velika stvar da su stavke s kojima komunicirate bile veće. Premali su da bi očekivali tako finu kontrolu. Neću nastaviti igrati ovu igru. Izbirljive kontrole čine ga nepotrebno frustrirajućim.
Sjajna igra, ali stalno je brisala moj napredak. Nadogradio sam sve ulice onda su mi dva puta izbrisali sve nadogradnje. Podrška mi je dala nešto dragulja, ali bilo je dovoljno samo za nadogradnju 1 ulice. Gubljenje vremena.. Ova igra je imala potencijal da dobije 5 zvjezdica. Jako razočaran.
Sjajna igra. Osim u ulici Ramen, razina 27, neće mi dopustiti da poslužim jedno od jela (nori). Ne znam jesam li jedini koji ima ovaj problem, ali zaglavio sam na ovoj razini mjesecima....nadam se da će se uskoro riješiti.
Sviđa mi se igra, međutim kada pokušavate izvršiti bilo kakvu kupnju, piše samo "poslužitelji ne rade, pokušajte kasnije". Tako daleko se može ići samo kada se zaradi "besplatne" dragulje. Inače jako zabavna i izazovna igra.
Ova igra je započela zabavno, ali sada ne možete učiniti ništa bez kupnje dragulja. Imali su promociju u kojoj dobivate početak i nagrađujete vas draguljima. Igrao sam i onda pogodio 15 dragulja, a oni nikad nisu prebrojali. Također sam preuzeo i igrao druge igre za dragulje i nikad nisam dobio svojih 55 dragulja kao što sam obećao. Bit će deinstalirana!
Postoji ozbiljna greška s povlačenjem i ispuštanjem, jednostavno mi ne dopušta da pokupim posuđe i poslužim. Od taco/raman ulice na wasrd-u, efektivno područje podizanja predmeta postaje vrlo malo, što definitivno povećava frustraciju s igrom. Na kraju, moram se stalno prebacivati između wifi i 4G jer se aplikacija stalno žali da nema internetske veze, iako sam mogao gledati YouTube bez ikakvih problema.
Izvrstan potrošač vremena kada je vaš odbor! Koliko god čudno zvučalo, pomaže u usavršavanju vještina upravljanja vremenom! Osim što nemate olovku koja pomaže spretnosti, odlična je igra!
Ažuriram svoje igre, ali ne mogu igrati u tandoor ulici od razine 1 u dijelu koji služi korisnicima.. možete li riješiti ovaj problem? Hvala vam
Food Truck Chef™ Cooking Games Dažādas spēles ntw
Dobra igra. Dao bih mu više zvjezdica da nije bilo potrebe stavljati sastojke u jelo, a zatim posuđe kupcu. Radnje traju predugo i prečesto sam morao premještati stvari jer nije trebalo. To jede vrijeme i bio sam frustriran. Sviđa mi se što mogu tapkati. Brži je i obavlja stvari lakšim tempom kojim volim raditi. Osim toga, svidjela mi se igra.
U početku je zabavno, ali onda je vrlo teško nabaviti dragulje osim ako ih ne kupite. Igra je vrlo monotona jer nemate dragulje. Također zadaci koji daju besplatne dragulje su lažni i ne daju obećane dragulje. Nemoj misliti da ću više igrati
Upravo sam otvorio igru za igranje i potpuno su izbrisali moj napredak, zamolili su me da počnem ispočetka, stvarno sam volio ovu igru, ali ne više. Jako sam razočarana 😞, otključala sam desetak lokacija za kamione s hranom, ali sve je obrisano, svi moji dragulji, sve je nestalo. Zamolili su me da počnem iznova kao da sam upravo preuzeo igru, stvarno sam se jako zaljubio u ovu igru, ali pretpostavljam da je moram izbrisati. Šteta
Ovo je vrlo zanimljiva igra..ali nakon jednog poena za sve su potrebni dijamanti. bilo bi bolje da su nadogradnje zahtijevale dijamante nakon 3. nadogradnje. Također sada ne mogu igrati igru jer kad god se prijavim, izađem iz aplikacije i suočim se s vlastitim početnim zaslonom.
Napravio sam hrpu shema "besplatnog dragulja" i sada primam JUNK e-poruke i NEMA besplatnih dragulja! B.S! jako sam uznemirena. Uživam u igri, ali nakon što prijeđete s prve razine, postavljeno je da bude NEMOGUĆE osim ako ne PLAĆATE novac za dragulje.. sramota! Ne gubite vrijeme.
Volim igrati ove igrice iako postaju teže, ali kada počnem nadograđivati svoje predmete, igra počinje sporo i gotovo je nemoguće premjestiti hranu na tanjur, a tanjur kupcima, i to me tjera da mislim da ste vi osmislio ovu igru za nas da izgubimo, zašto postaje spora?
Jako mi se sviđa ova igra. Zauzima vaše vrijeme i zaista je zabavno. Ako volite igre s kuhanjem, svakako bih isprobao ovu.
Stvarno volim ovu igru. Problem je u tome što se čini da se sve moje nadogradnje mojih uređaja nikad ne nadograde. Za to spremam dragulje i zarađujem novčiće, a kad ne radim ništa, nadogradnju. Moj štednjak bi trebao biti na razini 2, kao i s mojim pultom, ali se nikad ne nadogradi, ali nemate problema s uzimanjem mojih kovanica ili dragulja. Molimo popravite ovo. Zapeo sam i ne mogu dalje bez svojih nadogradnji.
KawaiiWorld Аркадни sorx
Jako dobra igra❤
Volio sam ovu igru. Ne više, valjda 😔, jer su upravo izbrisali moj potpuni napredak iz svoje aplikacije. Poslao sam im pritužbu e-poštom u vezi ovoga, nadam se da će biti od koristi. Nastavit ću ažurirati. Ažuriranje: u roku od jednog dana od slanja e-pošte, moj napredak je oživljen. Hvala puno 🥰.
Igra je zabavna za prvih nekoliko razina, ali je totalna graba novca koju ne možete napredovati bez plaćanja! Često udarate u zid! Igra se smrzava i dosta zaostaje dok igrate igru i primate nagrade! Preteško je zaraditi dragulje što igru čini dosadnom jer ih trebate za bilo što nadograditi, a oni vam daju samo jedan dragulj za gledanje reklame od 30 do 45 sekundi, ali trebate najmanje pet da biste bilo što nadogradili tako da morate gledati barem 10 oglasa samo za nadogradnju bilo čega i napredak!
Dobra igra, ali koliko god najbolje igrali i koliko nadogradili nećete dobiti 3 zvjezdice. To je razočaravajuće i igra se odjednom zamrzne, a zaslon mobitela je pikseliziran kao da mu je potrebno popraviti zaslon.......to se obično događa kada nadogradite okruženje kamiona s hranom. A igra se zamrzne kada dodirnete crveni gumb za reprodukciju na karti kada želite ući u okomito područje. Deinstaliranje....
Food Truck Chef™ Cooking Games Diverse zqe